loader image

Deskundig en betrouwbaar in crypto-beleggen

Rendement

  • 24 uur
  • YTD
  • 1 jaar
  • Totaal

Deskundig en betrouwbaar
in crypto-beleggen

Indexbeleggen in crypto-assets

Mercury Redstone biedt een breed gespreide crypto-portefeuille op basis van indexbeleggen. Onze klanten zijn beleggers die voor hun crypto-belegging op zoek zijn naar een professionele partij met een beproefde methode. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring en nemen u het werk uit handen.

Index-portefeuille

  • Maandelijkse herbalancering
  • Maximaal ~25% per component
  • Weging: marktkapitalisatie en liquiditeit

Rendement

24 uur

YTD

1 jaar

Sinds 31/12/2014

Bereken uw rendement

De berekening is een weergave van het behaalde rendement van onze index-portefeuille gedurende een geselecteerde periode uit het verleden. De gepresenteerde cijfers zijn slechts ter indicatie en zijn geen weerspiegeling van toekomstige resultaten.

Rendement-calculator

Selecteer een beleggingsbedrag en een periode om het behaalde rendement te berekenen.

RendementBeleggingswaarde

0,00%€0,-

Rendement

0,00%

Beleggingswaarde

€0,-

Waarom beleggen in crypto-assets?

Enorm groeipotentieel

Enorm groeipotentieel

Crypto-assets maken het mogelijk om waarde digitaal op te slaan en over te dragen. De waarde kan gebaseerd zijn op een gebruiks- of deelnamerecht voor een dienst. Tevens kan het een winstrecht vertegenwoordigen, vergelijkbaar met een aandeel of certificaat. De technologie is uiterst disruptief en heeft als belegging daarom een enorm groeipotentieel.

Soevereine opslag van waarde

Soevereine opslag van waarde

De huidige monetaire en fiscale verruiming lijkt geen grenzen te kennen, wat de toekomst van ons geldstelsel en daarmee de waarde van geld op zijn minst onzeker maakt. De kans op inflatie c.q. geldontwaarding is aanzienlijk. Crypto-assets zoals bitcoin worden meer en meer gezien als een soevereine opslag van waarde die hier bescherming tegen kan bieden.

Mogelijkheid op een mooi rendement

Kans op een mooi rendement

Vrijwel alle crypto-assets bevinden zich in meer of mindere mate in de experimentele fase, waarbij de waarde vooralsnog speculatief is, gebaseerd op een verwachte waardestijging in de toekomst. Dat maakt beleggen in crypto-assets onzeker en risicovol, maar het schept tegelijkertijd de kans op een mooi rendement.

Spreiding is cruciaal

Spreiding is cruciaal

Hoewel crypto-assets qua gebruiksgemak, functionaliteit en regelgeving nog een lange weg te gaan hebben, staan ze aan de vooravond van een verregaande integratie met de bestaande economie. De markt is echter nog jong en relatief klein, wat het moeilijk maakt om de toekomst van een crypto-asset te voorspellen. Spreiding is derhalve cruciaal.

Waarom indexbeleggen?

In deze video interviewt Bart Brands van GoldRepublic Boudewijn Rooseboom over indexbeleggen in crypto-assets. De onderwerpen die zij bespreken zijn:

  • Het verschil tussen actief en passief beleggen.
  • Waarom actief beleggen meestal niet werkt.
  • Het belang van lage kosten en een lange termijn.

Hoe het werkt

T.b.v. de veiligheid en transparantie is onze dienstverlening non-custodial.

Dat betekent dat wij geen geld of crypto-assets van onze klanten in bewaring nemen. U dient daarom een eigen crypto-rekening te openen bij het handelsplatform Kraken waarop uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard. Wij dragen vervolgens zorg voor het beheer van uw portefeuille.

Registreren

1

Open een account
bij Mercury Redstone

Rekening openen

2

Open een crypto-rekening
bij het handels-platform Kraken

Koppelen

3

Koppel uw Kraken-rekening
aan uw account

Storten

4

Stort het beleggingsbedrag
van minimaal €2.500

Waarom beleggen met Mercury Redstone?

Optimale spreiding

Optimale spreiding

Constante prijsfluctuaties hebben als gevolg dat de samenstelling van uw belegging schommelt. Voor het behoud van een optimale spreiding wordt uw index-portefeuille daarom iedere maand door ons geherbalanceerd.

Deskundige aanpak

Deskundige aanpak

Beleggen in crypto-assets is niet eenvoudig en vereist daarom een deskundige aanpak. Met onze jarenlange ervaring staan wij samen met onze strategische partners garant voor een professionele dienstverlening.

Laagste kosten

Laagste kosten

De jaarlijkse abonnementskosten zijn 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de totale waarde van uw belegging. Wij brengen geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding in rekening.

Veilig en transparant

Veilig en transparant

Onze toegang tot uw crypto-rekening is beperkt tot het kunnen invoeren van koop- en verkooporders binnen uw portefeuille. Wij zijn niet in staat om crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken.

Deskundige aanpak

Minder kosten, meer rendement

De jaarlijkse abonnementskosten zijn 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de totale waarde van uw belegging. U betaalt bij ons geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding.

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën. 

De AFM zegt hierover: 

“Het verwachte rendement van de groep van actief beheerde fondsen is lager dan dat van een index en van tevoren is niet tot nauwelijks te voorspellen welk fonds beter dan de index zal gaan presteren.”

Quote

“Voorspellen is erg moeilijk, vooral als het over de toekomst gaat.”

Niels Bohr | Nobelprijswinnaar

Reviews van onze klanten

Indexbeleggen in crypto-assets

Lees onze brochure met een begrijpelijke uitleg van blockchain en crypto-assets en hoe u er het beste in kunt beleggen.

Vul hier uw gegevens in om de brochure te openen.

You have Successfully Subscribed!