loader image

Indexbeleggen in crypto-assets

 Lage kosten    Deskundige aanpak    Vanaf €2.500

methodologie

Rendement 

  • YTD 141,26%
  • 1 jaar 428,78%
  • Totaal 61.418,67%

Indexbeleggen in
crypto-assets

Een breed gespreide
crypto-portefeuille

Mercury Redstone biedt een breed gespreide crypto-portefeuille op basis van indexbeleggen. Onze klanten zijn beleggers die voor hun crypto-belegging op zoek zijn naar een professionele partij met een beproefde methode. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring en nemen u het werk uit handen.

In één keer een gespreide
crypto-portefeuille

YTD

141,26%

((61518.6710-25499.1765) /25499.1765) * 100

1 jaar

428,78%

((61518.6710-11634.0100) /11634.0100) * 100

Sinds 1/1/2015

61.418,67%

Waarom beleggen in crypto-assets?

Enorm groeipotentieel

Crypto-assets maken het mogelijk om waarde digitaal op te slaan en over te dragen. De waarde kan gebaseerd zijn op een gebruiks- of deelnamerecht voor een dienst. Tevens kan het een winstrecht vertegenwoordigen, vergelijkbaar met een aandeel of certificaat. De technologie is uiterst disruptief en heeft als belegging daarom een enorm groeipotentieel.

Soevereine opslag van waarde

De huidige monetaire verruiming lijkt geen grenzen te kennen, wat de toekomst van ons geldstelsel en daarmee de waarde van geld op zijn minst onzeker maakt. De kans op inflatie c.q. geldontwaarding is aanzienlijk. Crypto-assets zoals Bitcoin worden meer en meer gezien als een soevereine opslag van waarde die hier bescherming tegen kan bieden.

De crypto-markt is jong en relatief klein, wat het moeilijk maakt om de toekomst van een crypto-asset te voorspellen. Brede spreiding is derhalve cruciaal.

Deskundige aanpak

Minder kosten, meer rendement

De jaarlijkse abonnementskosten zijn 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de totale waarde van uw belegging. U betaalt bij ons geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding.

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën. 

De AFM zegt hierover: 

“Het verwachte rendement van de groep van actief beheerde fondsen is lager dan dat van een index en van tevoren is niet tot nauwelijks te voorspellen welk fonds beter dan de index zal gaan presteren.”

Actief of passief crypto-beleggen, wat levert meer op?

Het nettorendement van onze indexstrategie was gedurende de afgelopen zes jaar ruim 4x hoger dan dat van alternatieve vaak duurdere actieve crypto-beleggingsstrategieën.

Hoe het werkt

T.b.v. de veiligheid en transparantie is de dienstverlening van Mercury Redstone non-custodial.

Dat betekent dat wij geen geld of crypto-assets van onze klanten in bewaring nemen. U dient daarom een eigen crypto-rekening te openen bij het handelsplatform Kraken waarop uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard. Wij leveren vervolgens onze indexstrategie op uw rekening.

1

Open een account
bij Mercury Redstone

2

Open een crypto-rekening
bij het handels-platform Kraken

3

Koppel uw Kraken-rekening
aan uw account

4

Stort het beleggingsbedrag
van minimaal €2.500

Waarom beleggen met Mercury Redstone?

Optimale spreiding

Constante prijsfluctuaties hebben als gevolg dat de samenstelling van uw belegging schommelt. Voor het behoud van een optimale spreiding wordt uw portefeuille daarom iedere maand door ons geherbalanceerd.

Deskundige aanpak

Beleggen in crypto-assets is niet eenvoudig en vereist daarom een deskundige aanpak. Met onze jarenlange ervaring staan wij samen met onze partner MVIS garant voor een professionele dienstverlening.

Lage kosten

De jaarlijkse abonnementskosten zijn 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de totale waarde van uw belegging. Wij brengen geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding in rekening.

Veilig en transparant

Onze toegang tot uw crypto-rekening is beperkt tot het kunnen invoeren van koop- en verkooporders binnen uw portefeuille. Wij zijn niet in staat om crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken.

Let bij beleggen altijd goed op de totale kosten. Lage kosten hebben met name op de lange termijn een buitengewoon positief effect op uw nettorendement.

Reviews van onze klanten