loader image
Mercury Redstone

Deskundig & gespreid 
in crypto beleggen

Brede spreiding

Bij Mercury Redstone belegt u niet in één, maar in meerdere crypto’s. U spreidt uw belegging, en daarmee ook het risico. Onze index-portefeuille op handelsplatform Bitvavo beslaat 91% van de totale cryptomarkt.

.

Meer rendement

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën. Indexbeleggen is de beste keuze.

.

Vanaf €2.500

Bij de meeste cryptofondsen is het minimaal te beleggen bedrag €100.000. Bij Mercury Redstone kunt u al deelnemen vanaf €2.500. Zo kunt u klein beginnen en, desgewenst, de investering geleidelijk uitbreiden.

Indexbeleggen
in crypto-assets

Beleggen in crypto, is dat wel verstandig? En zo ja: hoe dan? Over dat eerste: beleggen is altijd risicovol. En beleggen in crypto is dat helemaal. Neemt niet weg dat crypto-beleggen heel profijtelijk kan zijn. Maar er zijn wel degelijk verstandige en minder verstandige manieren om in crypto te beleggen. Indexbeleggen is een verstandige manier van crypto-beleggen.

.

Hoe werkt het?

U opent uw eigen crypto-rekening bij Bitvavo of Kraken met een saldo ter waarde van minimaal €2.500 (geld en/of crypto). Die belegging kunt u er op elk gewenst moment, geheel of gedeeltelijk, afhalen. Dat kan Mercury Redstone niet. Het enige dat wij doen, is er een portefeuille van samenstellen op basis van indexbeleggen, die ten behoeve van een optimale spreiding maandelijks door ons wordt geherbalanceerd en gereviseerd.

.
Bitvavo
Kraken

Beschikbaar op Bitvavo en Kraken

Heeft u al een crypto-rekening bij handelsplatform Bitvavo of Kraken, maar weet u niet zo goed wanneer en welke cryptomunten u het beste kunt aan- en verkopen? Laat ons dan een deskundig gespreide index-portefeuille voor u beheren op uw eigen rekening, waar u zelf geen omkijken naar heeft. Wel zo eenvoudig!

Bitvavo
Kraken

Bereken
het rendement

Selecteer een beleggingsbedrag en een periode om het behaalde nettorendement inclusief kosten te berekenen

12 + 6 =

NettorendementBeleggingswaarde

0,00%€0,-

Nettorendement

0,00%

Beleggingswaarde

€0,-

De berekening is een weergave van het behaalde nettorendement van onze index-portefeuille op het handelsplatform Bitvavo. De gepresenteerde cijfers zijn ter indicatie en zijn geen weerspiegeling van toekomstige resultaten.

Reviews
van onze klanten

Trustpilot
.
.
Open een account

Gratis uitproberen?

Wilt u onze index-portefeuille geheel vrijblijvend, twee weken gratis uitproberen?