loader image
Boudewijn Rooseboom

Boudewijn Rooseboom

Managing partner

Boudewijn is oprichter van Mercury Redstone. Daarvoor was hij oprichter en CEO van beleggingsfonds Cyber Capital, een van de eerste Nederlandse fondsen die uitsluitend beleggen in crypto-assets. Samen met een aantal ervaren deskundigen investeert hij sinds 2016 in deze opkomende beleggingscategorie. Voor die tijd woonde en werkte hij ruim tien jaar in Brazilië, waar hij o.a. actief was als investeerder in sociale woningbouwprojecten. Boudewijn heeft een Master’s degree in Economie van de Universiteit van Amsterdam en voltooide daarnaast de postdoctorale opleiding tot Register Controller (RC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Koen Klooster

Koen Klooster

Partner

Koen is medeoprichter van Mercury Redstone en daarnaast actief als onafhankelijk adviseur voor strategie en organisatie bij verschillende bedrijven in het mkb. Sinds 2006 is hij tevens internationaal actief als investeerder. In september 2013 verkocht hij het bedrijf JHP Industrial, een van zijn investeringen die hij sinds 2011 beheerde. Daarvoor was hij bijna twintig jaar DGA bij Verdonck, Klooster & Associates BV (VKA), een onafhankelijk adviesbureau voor strategische projecten met ICT. Voorafgaand aan het mede-oprichten van VKA bekleedde Koen diverse managementfuncties bij Philips Electronics en ITT. Koen heeft een Master’s degree in Elektronica van de Universiteit van Delft.

Quirijn Meijnen

Quirijn Meijnen

Legal advisor

Quirijn is sinds 2002 werkzaam als gespecialiseerd IE-advocaat. Hij beschikt over veel expertise op het gebied van auteursrecht, merkenrecht, (valse) kunst, onrechtmatige perspublicaties, innovatieve technologie / software gedreven producten en geschillen op het snijvlak van IE-recht en ondernemingsrecht. Quirijns belangstelling voor blockchain en crypto-assets richt zich met name op vraagstukken omtrent privacy en eigendom. Daarover adviseert hij zijn cliënten. Hij is lid van de Vereniging voor Auteursrecht (VvA), de Vereniging voor Intellectuele Eigendom (VIE) en de Vereniging Intellectuele Eigendom Proces Advocaten (VIEPA).

.