loader image

Indexbeleggen in crypto-assets

✓ Lage kosten   ✓ Deskundige spreiding   ✓ Vanaf €2.500

Bruto rendement

  • YTD 76,63%
  • 1 jaar 50,45%
  • Totaal 6.391,92%

          WAT WIJ DOEN

In één keer een gespreide
crypto-portefeuille

Mercury Redstone biedt u een gespreide crypto-portefeuille op basis van indexbeleggen. Onze klanten zijn beleggers die voor hun cryptobelegging op zoek zijn naar een professionele partij met een beproefde methode. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring en nemen u het werk uit handen.

Deskundige aanpak

Beleggen in crypto-assets is niet zonder risico’s en vereist daarom een solide aanpak. Wij hebben jarenlange ervaring en staan samen met onze partner MV Index Solutions (MVIS®) voor de deskundigheid van onze methodologie.

Maandelijkse herbalancering

Constante prijsfluctuaties hebben als gevolg dat de samenstelling van uw belegging schommelt. Voor het behoud van een optimale spreiding wordt uw portefeuille daarom iedere maand door ons geherbalanceerd.

Veilig en transparant

Onze toegang tot uw crypto-rekening is beperkt tot het kunnen invoeren van koop- en verkooporders binnen uw portefeuille. Wij zijn niet in staat om crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken.

Lage kosten

De jaarlijkse abonnementskosten zijn 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de totale waarde van uw belegging. U kunt uw abonnement dagelijks opzeggen en zit dus nergens lang aan vast.

Deskundige aanpak

Minder kosten, meer rendement

Wij geloven dat crypto-assets de potentie hebben om te integreren met de bestaande economie en als belegging daarom enorme kansen bieden. De markt is echter nog jong en relatief klein, wat het moeilijk maakt om de toekomst van een crypto-asset te voorspellen. Spreiding is derhalve cruciaal.

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het rendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën. Indexbeleggen betekent minder kosten en meer rendement.

De AFM zegt hierover: “Het verwachte rendement van de groep van actief beheerde fondsen is lager dan dat van een index en van tevoren is niet tot nauwelijks te voorspellen welk fonds beter dan de index zal gaan presteren.”

Wat anderen zeggen

Op basis van onze indexstrategie spreiden wij uw belegging over de grootste en meest liquide crypto-assets van het moment. De maandelijkse herbalancering vindt automatisch plaats. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Insights

Mercury Redstone, vernoemd naar het gelijknamige lanceringsplatform van Nasa, staat voor technologische innovatie. In 1960 en 1961 voerde NASA er zes ruimtevluchten mee uit. Met de derde vlucht op 5 mei 1961, ook wel bekend als Freedom 7, werd Alan Shepard de eerste Amerikaan die succesvol de ruimte betrad.

Mercury Redstone BV

Brouwersgracht 97-2

1015 GC  Amsterdam

KvK: 75860767

Btw: NL860423372B01

  +31 (0)20 239 6159
 [email protected]

Contact

Mercury Redstone BV

Brouwersgracht 97-2

1015 GC  Amsterdam

 +31 (0)20 239 6159
 [email protected]

Juridisch

Copyright © 2019 Mercury Redstone BV - Mercury Redstone BV staat niet onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM). MVIS® is een handelsmerk van MV Index Solutions GmbH en is in licentie gegeven voor gebruik door Mercury Redstone BV. De producten en diensten van Mercury Redstone worden niet gesponsord, onderschreven, verkocht of gepromoot door MVIS® en MVIS® geeft geen oordeel over de wenselijkheid erin of ermee te beleggen. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.