loader image

Handelsplatform Kraken

Kraken is het handelsplatform waar uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard.

Kraken, opgericht in 2011 in San Francisco, wordt beschouwd als één van de beste en veiligste crypto-handelsplatformen ter wereld. U opent daar een eigen rekening. Ook als u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken blijft de rekening gewoon van u.

Het platform biedt drie type rekeningen:

1. Starter, 2. Intermediate en 3. Pro.

De laatste twee bieden u de mogelijkheid om naast crypto-assets ook geld op de rekening te storten.

Mercury Redstone is niet juridisch verbonden aan of aansprakelijk voor Kraken.

Mercury Redstone, vernoemd naar het gelijknamige lanceringsplatform van Nasa, staat voor technologische innovatie. In 1960 en 1961 voerde NASA er zes ruimtevluchten mee uit. Met de derde vlucht op 5 mei 1961, ook wel bekend als Freedom 7, werd Alan Shepard de eerste Amerikaan die succesvol de ruimte betrad.

Contact

Mercury Redstone BV

Brouwersgracht 97-2

1015 GC  Amsterdam

 +31 (0)20 239 6159
 contact@mercuryredstone.com

Juridisch

Copyright © 2019 Mercury Redstone BV - Mercury Redstone BV staat niet onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM). MVIS® is een handelsmerk van MV Index Solutions GmbH en is in licentie gegeven voor gebruik door Mercury Redstone BV. De producten en diensten van Mercury Redstone worden niet gesponsord, onderschreven, verkocht of gepromoot door MVIS® en MVIS® geeft geen verklaring over de wenselijkheid erin of ermee te beleggen. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.