loader image

Boudewijn Rooseboom

Managing partner

Boudewijn was oprichter en CEO van beleggingsfonds Cyber Capital, een van de eerste Nederlandse fondsen dat uitsluitend belegt in crypto-assets. Samen met een aantal ervaren deskundigen investeert hij sinds 2016 in deze opkomende beleggingscategorie. Daarvoor woonde en werkte hij ruim tien jaar in Brazilië, waar hij onder meer investeerde in sociale woningbouwprojecten.

Boudewijn heeft een Master’s degree in Economie van de Universiteit van Amsterdam en werkt momenteel aan zijn scriptie voor de postacademische opleiding tot Register Controller (RC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Koen Klooster

Partner

Koen is een onafhankelijk adviseur voor strategie en organisatie en tevens actief als investeerder sinds 2006. In september 2013 verkocht hij het bedrijf JHP Industrial, één van zijn investeringen, die hij sinds 2011 beheerde. Daarvoor was hij bijna 20 jaar DGA bij Verdonck, Klooster & Associates BV (VKA), een onafhankelijk adviesbureau voor strategische projecten met ICT. Voorafgaand aan het mede-oprichten van VKA bekleedde Koen diverse managementfuncties bij Philips Electronics en ITT. Koen heeft een Master’s degree in Elektronica van de Universiteit van Delft.

Quirijn Meijnen

Legal advisor

Quirijn is sinds 2002 werkzaam als gespecialiseerd IE-advocaat. Hij beschikt over veel expertise op het gebied van auteursrecht, merkenrecht, (valse) kunst, onrechtmatige perspublicaties, innovatieve technologie / software gedreven producten en geschillen op het snijvlak van IE-recht en ondernemingsrecht. Quirijns belangstelling voor blockchain en crypto-assets richt zich met name op vraagstukken omtrent privacy en eigendom. Daarover adviseert hij zijn cliënten. Hij is lid van de Vereniging voor Auteursrecht (VvA), de Vereniging voor Intellectuele Eigendom (VIE) en de Vereniging Intellectuele Eigendom Proces Advocaten (VIEPA).

In de media

Beleggen in crypto-assets is niet zonder risico’s en vereist daarom een solide aanpak. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een deskundige en professionele dienstverlening.

Strategische partners

MV Index Solutions 

Voor de indexstrategie werken wij samen met MV Index Solutions (MVIS®). MVIS® is gespecialiseerd in belegbare indices en past een onafhankelijke screening toe op de omvang en liquiditeit van alle potentiële indexcomponenten.

Handelsplatform Kraken

Kraken is een onafhankelijk handelsplatform waar uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard. De rekening die u daar aanhoudt staat op uw eigen naam. Mercury Redstone is niet juridisch verbonden aan of aansprakelijk voor Kraken.

Mercury Redstone, vernoemd naar het gelijknamige lanceringsplatform van Nasa, staat voor technologische innovatie. In 1960 en 1961 voerde NASA er zes ruimtevluchten mee uit. Met de derde vlucht op 5 mei 1961, ook wel bekend als Freedom 7, werd Alan Shepard de eerste Amerikaan die succesvol de ruimte betrad.

Contact

Mercury Redstone BV

Brouwersgracht 97-2

1015 GC  Amsterdam

 +31 (0)20 239 6159
 contact@mercuryredstone.com

Juridisch

Copyright © 2019 Mercury Redstone BV - Mercury Redstone BV staat niet onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM). MVIS® is een handelsmerk van MV Index Solutions GmbH en is in licentie gegeven voor gebruik door Mercury Redstone BV. De producten en diensten van Mercury Redstone worden niet gesponsord, onderschreven, verkocht of gepromoot door MVIS® en MVIS® geeft geen verklaring over de wenselijkheid erin of ermee te beleggen. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.