loader image

Rendement

Minder kosten, meer rendement

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, was het nettorendement van onze indexstrategie gedurende de afgelopen zes jaar ruim vier keer zo hoog als dat van alternatieve vaak duurdere actieve crypto-beleggingsstrategieën.

Dat komt doordat bij het simpelweg volgen van de index, de kosten zo laag mogelijk zijn. Er zijn namelijk geen dure fondsmanagers met hoge vergoedingen voor nodig en ook worden er niet onnodig veel transacties gedaan, met hoge transactiekosten als gevolg. Bij indexbeleggen heeft u deze kosten allemaal niet, wat uw nettorendement ten goede komt.

Het nettorendement op deze website wordt elke 5 minuten bijgewerkt en is uitsluitend bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. Individuele portefeuilles kunnen ervan afwijken. De basisdatum was 31 december 2014 met een waarde van €100,-.

Het is misschien een cliché, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

24 uur

YTD

1 jaar

Sinds 31/12/2014

Historisch nettorendement (%)

  • Cum (cumulatief) staat voor het totaal aan rendement gedurende een x-aantal jaren.
  • CAGR (Compounded Annual Growth Rate) is een weergave van het samengestelde jaarlijkse rendement.

Bron: Kraken

Actief of passief crypto-beleggen, wat levert meer op?

Het nettorendement van onze indexstrategie was gedurende de afgelopen zes jaar ruim vier keer zo hoog als dat van alternatieve vaak duurdere actieve crypto-beleggingsstrategieën.

Actief vs passief beleggen