loader image

Boudewijn Rooseboom

Managing partner

Boudewijn was oprichter en CEO van beleggingsfonds Cyber Capital, een van de eerste Nederlandse fondsen dat uitsluitend belegt in crypto-assets. Samen met een aantal ervaren deskundigen investeert hij sinds 2016 in deze opkomende beleggingscategorie. Daarvoor woonde en werkte hij ruim tien jaar in Brazilië, waar hij met zijn bedrijf Stonerose Property BV investeerde in sociale woningbouwprojecten. Boudewijn heeft een Master’s degree in Economie van de Universiteit van Amsterdam en werkt tussen de bedrijven door aan zijn scriptie voor de postacademische opleiding tot Register Controller (RC) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Koen Klooster

Partner

Koen is een onafhankelijk adviseur voor strategie en organisatie en tevens actief als investeerder sinds 2006. In september 2013 verkocht hij het bedrijf JHP Industrial, één van zijn investeringen, die hij sinds 2011 beheerde. Daarvoor was hij bijna 20 jaar DGA bij Verdonck, Klooster & Associates BV (VKA), een onafhankelijk adviesbureau voor strategische projecten met ICT. Voorafgaand aan het mede-oprichten van VKA bekleedde Koen diverse managementfuncties bij Philips Electronics en ITT. Koen heeft een Master’s degree in Elektronica van de Universiteit van Delft.

Thomas Modeneis

IT Manager

Thomas kwam via het softwarebedrijf van de familie Modeneis al op jonge leeftijd in aanraking met IT. In 2014 emigreerde hij vanuit Sao Paulo naar Amsterdam, waar hij gefascineerd raakte door de codebase van Bitcoin en blockchain-technologie. Na enige tijd te hebben bijgedragen aan het Ethereum protocol begon hij in 2016 met het ontwikkelen van een blockchain op basis van het UTXO-model van Bitcoin. Later sloot Thomas zich aan bij het Smilo protocol dat draait op Ethereum en daar een extra privacy-laag aan toevoegt. Hij was o.a. betrokken bij Polkadot en Ethermint, en is momenteel Blockchain Core Developer voor DUSK.

Quirijn Meijnen

Legal advisor

Quirijn is sinds 2002 werkzaam als gespecialiseerd IE-advocaat. Hij beschikt over veel expertise op het gebied van auteursrecht, merkenrecht, (valse) kunst, onrechtmatige perspublicaties, innovatieve technologie / software gedreven producten en geschillen op het snijvlak van IE-recht en ondernemingsrecht. Quirijns belangstelling voor blockchain en crypto-assets richt zich met name op vraagstukken omtrent privacy en eigendom. Daarover adviseert hij zijn cliënten. Hij is lid van de Vereniging voor Auteursrecht (VvA), de Vereniging voor Intellectuele Eigendom (VIE) en de Vereniging Intellectuele Eigendom Proces Advocaten (VIEPA).

Strategische partners

Voor de indexstrategie werken wij samen met MV Index Solutions (MVIS®). MVIS® is gespecialiseerd in belegbare indices en past een onafhankelijke screening toe op de omvang en liquiditeit van alle crypto-assets in de index.

Kraken is een onafhankelijk handelsplatform waar uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard. De rekening die u daar aanhoudt staat op uw eigen naam. Mercury Redstone is niet juridisch verbonden aan of aansprakelijk voor Kraken.

In de media