loader image
Boudewijn Rooseboom

Boudewijn Rooseboom

Managing partner

Boudewijn was oprichter en CEO van beleggingsfonds Cyber Capital, een van de eerste Nederlandse fondsen die uitsluitend beleggen in crypto-assets. Samen met een aantal ervaren deskundigen investeert hij sinds 2016 in deze opkomende beleggingscategorie. Daarvoor woonde en werkte hij ruim tien jaar in Brazilië, waar hij o.a. actief was als investeerder in sociale woningbouwprojecten. Boudewijn heeft een Master’s degree in Economie van de Universiteit van Amsterdam en werkt tussen de bedrijven door aan zijn scriptie voor de postdoctorale opleiding tot Register Controller (RC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Koen Klooster

Koen Klooster

Partner

Koen is een onafhankelijk adviseur voor strategie en organisatie en tevens actief als investeerder sinds 2006. In september 2013 verkocht hij het bedrijf JHP Industrial, één van zijn investeringen die hij sinds 2011 beheerde. Daarvoor was hij bijna 20 jaar DGA bij Verdonck, Klooster & Associates BV (VKA), een onafhankelijk adviesbureau voor strategische projecten met ICT. Voorafgaand aan het mede-oprichten van VKA bekleedde Koen diverse managementfuncties bij Philips Electronics en ITT. Koen heeft een Master’s degree in Elektronica van de Universiteit van Delft.

Quirijn Meijnen

Quirijn Meijnen

Legal advisor

Quirijn is sinds 2002 werkzaam als gespecialiseerd IE-advocaat. Hij beschikt over veel expertise op het gebied van auteursrecht, merkenrecht, (valse) kunst, onrechtmatige perspublicaties, innovatieve technologie / software gedreven producten en geschillen op het snijvlak van IE-recht en ondernemingsrecht. Quirijns belangstelling voor blockchain en crypto-assets richt zich met name op vraagstukken omtrent privacy en eigendom. Daarover adviseert hij zijn cliënten. Hij is lid van de Vereniging voor Auteursrecht (VvA), de Vereniging voor Intellectuele Eigendom (VIE) en de Vereniging Intellectuele Eigendom Proces Advocaten (VIEPA).

Strategische partners

MVIS-A-VanEck-Company

Voor de index-methodologie werken wij samen met MV Index Solutions (MVIS). MVIS is gespecialiseerd in belegbare indices en past een onafhankelijke screening toe op de omvang en liquiditeit van alle crypto-assets in onze index-portefeuille.

CryptoCompare

CryptoCompare, opgericht in 2014, is een wereldwijde leverancier van marktgegevens voor crypto-assets die institutionele en particuliere beleggers toegang geeft tot realtime, hoogwaardige, betrouwbare markt- en prijsgegevens.

Handelsplatform Kraken

Kraken, in 2011 opgericht in San Francisco, wordt beschouwd als één van de beste en veiligste crypto handelsplatformen ter wereld. Volgens ‘Coin Market Cap’ heeft het platform de grootste liquiditeit en handelsvolume in crypto/euro-transacties.

LMO-Advocaten

Leopold Meijnen Oosterbaan (LMO) is een modern advocatenkantoor gespecialiseerd in het bijstaan van creatieve en innovatieve ondernemers. Vanuit hun kantoor in Amsterdam behartigen zij zaken voor Nederlandse en buitenlandse cliënten in o.a. software en Internet.