loader image

Deelnemen in 4 stappen

1

Open een account bij Mercury Redstone

Open nu een account en ontvang de eerste twee weken gratis. Registreren gaat snel, eenvoudig en volledig online.

2

Open een crypto-rekening
bij het handels-platform Kraken

Kraken is een onafhankelijk handelsplatform waar uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard.

3
3

Koppel uw Kraken-rekening aan uw account

De koppeling stelt ons in staat uw crypto-portefeuille maandelijks te herbalanceren op basis van onze indexstrategie.

4

Stort het beleggingsbedrag

Het beleggingsbedrag van minimaal €2.500 maakt u over via een bankoverschrijving en staat normaal gesproken binnen één tot twee werkdagen op uw Kraken-rekening.

Nadat u het beleggingsbedrag heeft gestort, nemen wij het over en hoeft u verder niets te doen. Wij spreiden uw belegging over de grootste en meest liquide crypto-assets en herbalanceren iedere maand uw portefeuille.

Alle informatie op één plek

Vanuit uw account-dashboard kunt u de prestatie van uw portefeuille real-time volgen. Zo heeft u de meest relevante gegevens van uw crypto-belegging overzichtelijk op één plek.

Voordelen

Al vanaf €2.500

Zo kunt u klein beginnen en desgewenst geleidelijk uw belegging vergroten.

Maximaal flexibel

Op ieder moment in- of uitstappen wanneer dat voor u het beste uitkomt.

Real-time informatie

De netto waarde van uw belegging (NAV) wordt iedere vijf minuten geupdate.

Dagelijks opzegbaar

Uw abonnement is dagelijks opzegbaar. Zodoende zit u nergens lang aan vast.

Kosten en looptijd

Abonnementskosten

U krijgt eenmalig een gratis proefperiode van veertien dagen die ingaat zodra u het beleggingsbedrag van minimaal 2.500 op uw Kraken-rekening heeft gestort. Na deze periode zijn de jaarlijkse abonnementskosten 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de waarde van uw belegging.

  • 2%    voor portefeuilles van €50.000 en hoger
  • 2,5% voor portefeuilles van €10.000 tot €50.000
  • 3%    voor portefeuilles tot €10.000

De kosten worden dagelijks (respectievelijk 0,0055%, 0,0069% of 0,0082%) berekend over de actuele waarde van uw belegging en aan het eind van de maand automatisch afgeschreven van uw creditcard of bankrekening.

Transactiekosten van Kraken

Het handelsplatform Kraken rekent geen kosten voor het aanhouden van een rekening. Bij de maandelijkse herbalancering van uw portefeuille brengt Kraken echter wel transactiekosten in rekening. Deze kosten liggen tussen de 0,10% en 0,26% per transactie (afhankelijk van het transactievolume) en worden automatisch ingehouden op uw crypto-portefeuille.

Looptijd

Wij hanteren geen minimale looptijd. U kunt uw abonnement dagelijks opzeggen en zit dus nergens lang aan vast. Indexbeleggen is echter gericht op de lange termijn.

Nadat u het beleggingsbedrag heeft gestort, nemen wij het over en hoeft u verder niets te doen. Wij spreiden uw belegging over de grootste en meest liquide crypto-assets en herbalanceren iedere maand uw portefeuille.

Beveiliging

De beveiliging van uw crypto-assets is onder te verdelen in onderstaande drie componenten.

Mercury Redstone

De beveiliging van uw account en gegevens heeft onze hoogste prioriteit. Mercury Redstone hanteert daarom een minimale risicotolerantie, is risicomijdend en zich bewust van de risico’s t.a.v. haar dienstverlening. De koppeling met uw Kraken-rekening staat ons niet toe crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken.

Uw Kraken-rekening

De beveiliging van uw Kraken-rekening is voornamelijk afhankelijk van uzelf. Wij raden u dan ook aan om uw rekening goed te beveiligen met een sterk en uniek wachtwoord en dubbele authenticatie. Lees ook onze tips voor een goede digitale accountbeveiliging.

Handelsplatform Kraken

Kraken staat bekend als een van de best beveiligde online handelsplatformen voor crypto-assets. 95% van alle crypto-assets wordt bewaard in offline, geografisch verspreide cold storage. Dat betekent dat ze eenvoudigweg niet via het internet toegankelijk zijn.