loader image

1

Open een account

Open een account
bij Mercury Redstone

Open nu een account en probeer de eerste twee weken geheel gratis.

2

Open een crypto-rekening

Open een crypto-rekening bij
het handels-platform Kraken

Kraken is een onafhankelijk handelsplatform waar uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard.

3

Rekening koppelen

Koppel uw Kraken-
rekening aan uw account

De koppeling stelt ons in staat om de index-portefeuille voor u aan te kopen en maandelijks te herbalanceren en reviseren.

4

Beleggingsbedrag storten

Stort het beleggingsbedrag

Het beleggingsbedrag van minimaal €2.500 maakt u over via een bankoverschrijving en staat normaal gesproken binnen één tot twee werkdagen op uw Kraken-rekening.

Kosten

Abonnementskosten

U krijgt eenmalig een gratis proefperiode van veertien dagen die ingaat zodra uw portefeuille is geactiveerd. Na de proefperiode zijn de jaarlijkse abonnementskosten 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de waarde van uw belegging.

  • 2%    voor portefeuilles van €50.000 en hoger
  • 2,5% voor portefeuilles van €10.000 tot €50.000
  • 3%    voor portefeuilles tot €10.000

U betaalt bij ons geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding. Dit maakt indexbeleggen een hele goedkope manier van beleggen, wat uw rendement ten goede komt.

Meer over het rendement

Calculatie, facturatie en looptijd

De jaarlijkse kosten van 2%, 2,5% of 3% worden dagelijks (respectievelijk 0,0055%, 0,0069% of 0,0082%) berekend over de actuele waarde van uw belegging.

Kostenvoorbeeld voor een portefeuillewaarde van:

  • €50.000 = €2,75 (0,0055%) per dag
  • €10.000 = €0,69 (0,0069%) per dag
  • €5.000 = €0,41 (0,0082%) per dag

De kosten worden maandelijks gefactureerd en automatisch afgeschreven van uw creditcard of bankrekening.

Wij hanteren geen minimale looptijd. U kunt uw abonnement dagelijks opzeggen en zit dus nergens lang aan vast. Indexbeleggen is echter gericht op de lange termijn.

Open een account

Transactiekosten van Kraken

Het handelsplatform Kraken rekent geen kosten voor het aanhouden van een rekening. Bij de maandelijkse herbalancering van uw portefeuille brengt Kraken echter wel transactiekosten in rekening over het gedeelte dat daarbij wordt aangekocht en verkocht. Deze kosten liggen tussen de 0,10% en 0,26% per transactie (afhankelijk van het transactievolume) en worden automatisch ingehouden op uw crypto-portefeuille.

Op Kraken worden uw crypto-assets verhandeld voor de best mogelijke prijs, tegen de laagste transactiekosten. Dat komt doordat Kraken als één van ’s werelds grootste handelsplatformen een hoge mate van liquiditeit biedt. Kleinere, vaak nationale crypto-aanbieders fungeren doorgaans slechts als tussenpartij en vereffenen hun transacties op de grotere internationale handelsplatformen. Dat brengt extra kosten met zich mee, die u niet heeft wanneer u rechtstreeks een eigen rekening aanhoudt bij een dergelijk platform.

Klik hier voor een volledig overzicht van Krakens transactiekosten (Kraken Pro – Taker fees).

Uw eigen crypto-
rekening op een
gerenommeerd
handelsplatform.

Non-custodial dienstverlening

T.b.v. de veiligheid en transparantie is onze dienstverlening non-custodial. Dat betekent dat wij geen geld of crypto-assets van onze klanten in bewaring nemen. U dient daarom een eigen crypto-rekening te openen bij het handelsplatform Kraken. Wij dragen vervolgens zorg voor het beheer van uw index-portefeuille.

Wat is het handelsplatform Kraken?

Kraken is een online handelsplatform voor crypto-assets dat in 2011 is opgericht in San Francisco en wordt beschouwd als een van de beste en veiligste crypto-handelsplatformen ter wereld. Volgens ‘Coin Market Cap’ heeft het platform de grootste liquiditeit en het hoogste handelsvolume in crypto/euro-transacties.