loader image

Deelnemen in 3 stappen

1

Open een account bij Mercury Redstone

Open nu een account en ontvang de eerste twee weken geheel gratis. Registreren gaat snel, eenvoudig en volledig online.

2

Open een crypto-rekening bij het handels-platform Kraken en stort hierop het beleggingsbedrag van minimaal €2.500

Kraken is een onafhankelijk handelsplatform waar uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard.

3

Koppel uw Kraken-rekening aan uw account

De crypto-assets worden nu automatisch voor u aangekocht. Op de laatste dag van iedere maand herbalanceren en reviseren wij uw portefeuille,
u hoeft hier zelf niets voor te doen.

3

Alle informatie op één plek

Vanuit uw account-dashboard kunt u eenvoudig de prestatie van uw portefeuille volgen. Zo heeft u de meest relevante gegevens van uw crypto-belegging overzichtelijk op één plek.

Kosten en looptijd

Abonnementskosten

U krijgt eenmalig een gratis proefperiode van veertien dagen die ingaat zodra u het beleggingsbedrag van minimaal €2.500 op uw Kraken-rekening heeft gestort. Na deze periode zijn de jaarlijkse abonnementskosten 2%, 2,5% of 3% (incl. btw) van de waarde van uw belegging.

  • 2%    voor portefeuilles van €50.000 en hoger
  • 2,5% voor portefeuilles van €10.000 tot €50.000
  • 3%    voor portefeuilles tot €10.000

De kosten worden dagelijks (respectievelijk 0,0055%, 0,0068% of 0,0082%) berekend over de actuele waarde van uw belegging en aan het eind van de maand automatisch afgeschreven van uw creditcard of bankrekening.

Looptijd

Wij hanteren geen minimale looptijd. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen en zit dus nergens lang aan vast. Indexbeleggen is echter gericht op de lange termijn.

Transactiekosten van Kraken

Het handelsplatform Kraken rekent geen kosten voor het aanhouden van een rekening. Wel betaalt u transactiekosten. Deze kosten liggen tussen de 0,10% en 0,26% per transactie (afhankelijk van het transactievolume) en worden automatisch ingehouden op uw crypto-portefeuille.

Nadat u uw Kraken-rekening heeft gekoppeld, nemen wij het over en hoeft u verder niets te doen. Wij spreiden uw belegging over de grootste en meest liquide crypto-assets en herbalanceren iedere maand uw portefeuille.

Beveiliging

De beveiliging van uw crypto-assets is onder te verdelen in onderstaande drie componenten.

Mercury Redstone-account

De beveiliging van uw account en gegevens heeft onze hoogste prioriteit. Mercury Redstone hanteert daarom een minimale risicotolerantie, is risicomijdend en zich bewust van de risico’s t.a.v. haar dienstverlening. De koppeling met uw Kraken-rekening staat ons niet toe crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken.

Uw Kraken-rekening

De beveiliging van uw Kraken-rekening is voornamelijk afhankelijk van uzelf. Wij raden u dan ook aan om uw rekening goed te beveiligen met een sterk en uniek wachtwoord en dubbele authenticatie. Lees ook onze tips voor een goede digitale accountbeveiliging.

Handelsplatform Kraken

Kraken staat bekend als een van de best beveiligde online handelsplatformen voor crypto-assets. 95% van alle crypto-assets wordt bewaard in offline, geografisch verspreide cold storage. Dat betekent dat ze eenvoudigweg niet via het internet toegankelijk zijn. 

Mercury Redstone, vernoemd naar het gelijknamige lanceringsplatform van Nasa, staat voor technologische innovatie. In 1960 en 1961 voerde NASA er zes ruimtevluchten mee uit. Met de derde vlucht op 5 mei 1961, ook wel bekend als Freedom 7, werd Alan Shepard de eerste Amerikaan die succesvol de ruimte betrad.

Contact

Mercury Redstone BV

Brouwersgracht 97-2

1015 GC  Amsterdam

 +31 (0)20 239 6159
 contact@mercuryredstone.com

Juridisch

Copyright © 2019 Mercury Redstone BV - Mercury Redstone BV staat niet onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM). MVIS® is een handelsmerk van MV Index Solutions GmbH en is in licentie gegeven voor gebruik door Mercury Redstone BV. De producten en diensten van Mercury Redstone worden niet gesponsord, onderschreven, verkocht of gepromoot door MVIS® en MVIS® geeft geen verklaring over de wenselijkheid erin of ermee te beleggen. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.