loader image

Waarom
Mercury Redstone?

Eenvoud

Er zijn tegenwoordig talloze partijen die crypto’s aanbieden. Maar welke keuzes maak je daarbij? Wat is veilig? Wat levert rendement op? Bij Mercury Redstone krijgt u in één klap een deskundig gespreide crypto-portefeuille die maandelijks wordt geoptimaliseerd. Wel zo eenvoudig!

Brede spreiding

Een breed gespreide index-portefeuille op basis van marktkapitalisatie en liquiditeit.

Terwijl bitcoin steeds meer wordt gezien als een digitale variant op goud c.q. een opslag van waarde, zijn er ook nog een heel aantal andere crypto-assets met stuk voor stuk een eigen waardepropositie. De markt is echter nog jong en relatief klein, wat het moeilijk maakt om de toekomst van een crypto-asset te voorspellen. Brede spreiding is derhalve cruciaal.

Lees meer over onze portefeuille

Maandelijkse herbalancering

Constante prijsfluctuaties hebben als gevolg dat de samenstelling van uw belegging schommelt. Voor het behoud van een optimale spreiding wordt uw portefeuille daarom op iedere laatste dag van de maand door ons geherbalanceerd.

Lees meer over herbalanceren

Laagste kosten

Indexbeleggen is passief waardoor er geen dure beleggingsspecialisten nodig zijn. Wij brengen u dan ook geen periodieke prestatievergoeding in rekening, wat bij de meeste actief beheerde cryptofondsen wel het geval is. Ook rekenen wij geen in- of uitstapkosten en geen bewaarvergoeding. Daarnaast worden er niet onnodig veel transacties gedaan, met hoge transactiekosten als gevolg. Dit maakt indexbeleggen met Mercury Redstone een hele goedkope manier van beleggen, wat uw rendement ten goede komt.

Lees meer over de kosten

Deskundige aanpak

Crypto-beleggen is complex en vergt veel kennis en ervaring. Mercury Redstone heeft dat ruimschoots in huis om een vlekkeloze, betrouwbare dienstverlening te kunnen garanderen.

Leer ons team kennen

Voor de compositie van onze index-portefeuille werken wij samen met MarketVector Indexes (MVIS). MVIS is gespecialiseerd in belegbare indices en past een onafhankelijke screening toe op de omvang en liquiditeit van alle crypto-assets in onze index-portefeuille.

Lees meer over MVIS

Meer rendement

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën. Dit geldt wereldwijd voor alle markten. Indexbeleggen betekent minder kosten en meer rendement. Het bewijs hiervoor is overweldigend.

Lees meer over het rendement

Extra rendement d.m.v. staking

De dienstverlening van Mercury Redstone is uitstekend te combineren met de stakingdiensten van handelsplatform Bitvavo. Als belegger profiteert u zo niet alleen van de mogelijke waardestijging van uw crypto-portefeuille, maar ontvangt u daarnaast ook rente-inkomsten. 

Lees meer over staking

Veilige opslag

T.b.v. de veiligheid en transparantie is de dienstverlening van Mercury Redstone non-custodial. Dat betekent dat wij geen geld of crypto-assets van klanten in bewaring nemen. Wij leveren onze indexstrategie op de individuele crypto-rekeningen van onze klanten.

U dient daarom een eigen crypto-rekening te openen bij een onafhankelijk handelsplatform, waarop uw crypto-assets worden aangekocht, verkocht en voor u worden bewaard. Zodoende profiteert u van de veilige opslag van het handelsplatform.

Onze toegang tot uw crypto-rekening is beperkt tot het kunnen invoeren van koop- en verkooporders binnen uw portefeuille. Wij zijn niet in staat om crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken.

Lees meer over uw eigen-crypto-rekening

24/7 in- en uitstappen

Bij beleggingsfondsen kunt u doorgaans slechts periodiek in- en uitstappen, wat gezien de volatiliteit van de cryptomarkt niet zelden nadelig uitpakt. Wanneer u belegt met Mercury Redstone kunt u 24/7 op ieder moment in- en uitstappen. Ook bijstorten en opnemen doet u wanneer dat voor u het beste uitkomt.

Deelname vanaf €2.500

Bij de meeste cryptofondsen is het minimaal te beleggen bedrag €100.000. Bij Mercury Redstone kunt u al instappen met €2.500. Zo kunt u klein beginnen en, desgewenst, de investering geleidelijk uitbreiden.

Open een account

Real-time informatie

Bij veel beleggingfondsen is de exacte samenstelling en de actuele waarde van uw belegging vaak niet geheel duidelijk. Omdat u bij Mercury Redstone over uw eigen portefeuille beschikt, kunt u vanuit uw account-dashboard de prestatie van uw portefeuille real-time volgen. Zo heeft u de meest relevante gegevens van uw crypto-belegging overzichtelijk op één plek.

Dagelijks opzegbaar

Wij hanteren geen minimale looptijd en uw abonnement is dagelijks opzegbaar. Zodoende zit u nergens lang aan vast. Indexbeleggen is echter gericht op de lange termijn.

Alle
informatie
overzichtelijk
op één plek

Personal Dashboard

Vanuit uw account-dashboard kunt u de prestaties van uw portefeuille real-time volgen. Zo heeft u de meest relevante gegevens van uw crypto-belegging overzichtelijk op één plek.