loader image

U krijgt:

Brede spreiding

Een breed gespreide index-portefeuille op basis van marktkapitalisatie en liquiditeit.

Terwijl Bitcoin steeds meer wordt gezien als een digitale variant op goud c.q. een opslag van waarde, zijn er ook nog een heel aantal andere crypto-assets met stuk voor stuk een eigen waardepropositie. De markt is echter nog jong en relatief klein, wat het moeilijk maakt om de toekomst van een crypto-asset te voorspellen. Spreiding is derhalve cruciaal.

Lees meer over onze portefeuille

Veilige opslag

Wanneer u belegt met Mercury Redstone profiteert u van de veilige opslag van het crypto-handelsplatform Kraken dat wordt beschouwd als een van de beste en veiligste handelsplatformen ter wereld.

Onze toegang tot uw crypto-rekening is beperkt tot het kunnen invoeren van koop- en verkooporders binnen uw portefeuille. Wij zijn niet in staat om crypto-assets of geld van uw rekening af te boeken. 

Lees meer over de beveiliging

Laagste kosten

Indexbeleggen is passief waardoor er geen dure beleggingsspecialisten nodig zijn. Wij brengen u dan ook geen periodieke prestatievergoeding in rekening, wat bij de meeste actief beheerde cryptofondsen wel het geval is. Ook rekenen wij geen in- of uitstapkosten en geen bewaarvergoeding. Daarnaast worden er niet onnodig veel transacties gedaan, met hoge transactiekosten als gevolg. Dit maakt indexbeleggen met Mercury Redstone een hele goedkope manier van beleggen, wat uw rendement ten goede komt.

Lees meer over de kosten

Deelname vanaf €2.500

Bij de meeste cryptofondsen is het minimaal te beleggen bedrag €100.000. Bij Mercury Redstone kunt u al instappen met €2.500. Zo kunt u klein beginnen en, desgewenst, de investering geleidelijk uitbreiden.

Open een account

Maandelijkse herbalancering

Constante prijsfluctuaties hebben als gevolg dat de samenstelling van uw belegging schommelt. Voor het behoud van een optimale spreiding wordt uw portefeuille daarom op iedere laatste dag van de maand door ons geherbalanceerd.

Lees meer over herbalanceren

24/7 in- en uitstappen

Bij beleggingsfondsen kunt u doorgaans slechts periodiek in- en uitstappen, wat gezien de volatiliteit van de cryptomarkt niet zelden nadelig uitpakt. Wanneer u belegt met Mercury Redstone kunt u 24/7 op ieder moment in- of uitstappen. Ook bijstorten en opnemen doet u wanneer dat voor u het beste uitkomt.

Real-time informatie

Bij veel beleggingfondsen is de exacte samenstelling en de actuele waarde van uw belegging vaak niet geheel duidelijk. Omdat u bij Mercury Redstone over uw eigen portefeuille beschikt, kunt u vanuit uw account-dashboard de prestatie van uw portefeuille real-time volgen. Zo heeft u de meest relevante gegevens van uw crypto-belegging overzichtelijk op één plek.

Dagelijks opzegbaar

Wij hanteren geen minimale looptijd en uw abonnement is dagelijks opzegbaar. Zodoende zit u nergens lang aan vast.

Deskundige aanpak

Crypto-beleggen is complex en vergt veel kennis en ervaring. Mercury Redstone heeft dat ruimschoots in huis om een vlekkeloze, betrouwbare dienstverlening te kunnen garanderen.

Leer ons team kennen

Voor de compositie van onze index-portefeuille werken wij samen met MV Index Solutions (MVIS). MVIS is gespecialiseerd in belegbare indices en past een onafhankelijke screening toe op de omvang en liquiditeit van alle crypto-assets in onze index-portefeuille.

Lees meer over MVIS

Alle informatie op één plek

Vanuit uw account-dashboard kunt u de prestaties van uw portefeuille real-time volgen. Zo heeft u de meest relevante gegevens van uw crypto-belegging overzichtelijk op één plek.