loader image

Deskundig & gespreid
in crypto beleggen

Brede spreiding

Bij Mercury Redstone belegt u niet in één, maar in meerdere crypto’s. U spreidt uw belegging, en daarmee ook het risico. Onze index-portefeuille op handelsplatform Bitvavo beslaat 88% van de totale cryptomarkt.

Meer rendement

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën.

Vanaf €2.500

Bij de meeste cryptofondsen is het minimaal te beleggen bedrag €100.000. Bij Mercury Redstone kunt u al deelnemen vanaf €2.500. Zo kunt u klein beginnen en, desgewenst, de investering geleidelijk uitbreiden.

Indexbeleggen
in crypto-assets

Beleggen in crypto, is dat wel verstandig? En zo ja: hoe dan? Over dat eerste: beleggen is altijd risicovol. En beleggen in crypto is dat helemaal. Neemt niet weg dat crypto-beleggen heel profijtelijk kan zijn. Maar er zijn wel degelijk verstandige en minder verstandige manieren om in crypto te beleggen. Indexbeleggen is een verstandige manier van crypto-beleggen.

Hoe werkt dat?

U opent uw eigen crypto-rekening bij een extern handelsplatform met een saldo ter waarde van minimaal €2.500 (geld of crypto). Die belegging kunt u er op elk gewenst moment, geheel of gedeeltelijk, afhalen. Dat kan Mercury Redstone niet. Het enige dat wij doen, is er een portefeuille van samenstellen op basis van de MarketVector Digital Assets 25 Index, die ten behoeve van een optimale spreiding maandelijks door ons wordt geherbalanceerd en gereviseerd.

Bereken
het rendement

Selecteer een beleggingsbedrag en een periode om het behaalde rendement te berekenen.

11 + 15 =

RendementBeleggingswaarde

0,00%€0,-

Rendement

0,00%

Beleggingswaarde

€0,-

De berekening is een weergave van het behaalde rendement van onze index-portefeuille op het handelsplatform Bitvavo. De gepresenteerde cijfers zijn slechts ter indicatie en zijn geen weerspiegeling van toekomstige resultaten.

Reviews
van onze klanten

Reviews van onze klanten

Open een account

Interesse?

Start met crypto-beleggen en probeer de eerste twee weken geheel gratis. Heeft u vragen, neem dan contact op. Wij helpen u graag verder.